Handeln online ökar ständigt. Jämför man 2010 ökade handeln i butik med 2% och e-handeln ökade med hela 10 procent. I siffror räknar blev det 24 miljarder kronor. Det fantastiska med att man ser att handeln ökar online är att människor blir bara tryggare och tryggare och att sajterna blir bättre och att leveranserna blir säkrare. Med andra ord så är det mycket plus som man kan vänta sig. Andra fördelar är att nu när vi lever i ett så stressat och högpresterande samhälle så har vi inte alltid tid att springa omkring i butiker utan måste snabbt finna en vara frö att sedan göra annat. Då är det optimalt när vi ständigt har tillgång till Internet att vi handlar online frö att sedan återgå till det vi gjorde medan vi inväntar vår vara att trilla ner i brevlådan. Smidigare än så kan det nästan inte bli. Men, det gäller att veta hur du ska handla så du kan bli ett proffs och så du inte ska gå på några nitar.

Bli ett proffs på att näthandla

Här kommer några punkter du kan tänka på för att göra din shopping lite enklare och lite säkrare och för att lyckas kamma hem lite fler bra erbjudanden du sedan kan skryta med.

  • Första tipset är att hitta sajter som har pressat priserna. Fyndiq är en sådan sajt och när det kommer till exempelvis elektronik eller hårprodukter och olika märken är detta företag ledande. Se bara på deras billiga T’nB produkter.
  • Kolla upp villkor och öppet köp så du inte blir lurad och inte kan returnera varan. Här är Fyndiq även ett bra exempel då de är starka på sociala medier då man vet att man kan kontakta dem enkelt.
  • Är kronan stark är det även bra att kolla på sajter som ligger utanför våra gränser för att kunna handla billigare. Viktigt här är att det är bra att du kollar upp exakt vad fraktkostnaderna är och vad det är för valuta du handlar från.
  • Vet du vilket märke du är ute efter kan du alltid börja med en googling och kanske googla en fras ”billiga hörlurar” för att då kunna få upp olika alternativ och därifrån klicka dig vidare på den bästa länken.

Lycka till och trevlig shopping!