Det råder ingen tvekan om att det finns en hel del fina ”perks” som ingår när man får ett bra jobb. Jag själv till exempel lyckades tjata stil mig en alldeles egen företagsbil, något som jag givetvis är hur glad som helst för. Den kanske främsta anledningen till att jag fick en bil är att jag reser mycket i jobbet, och det blir mycket taxiresor om man slår ihop det.

Så när jag bad lite försiktigt om jag kanske skulle kunna få ha en företagsbil, ja då var inte min chef sen på att tacka ja. detta förvånade mig lite, så jag vet att han i regel är ganska så sparsam av sig. Jag antar att han tycker jag förtjänade det.

Men nu till dilemmat. Bilen råkar nämligen vara ganska tråkig och rentav ful, och därför så letar jag efter en designad fordonsdekor. Jag vet att det inte är särskilt vanligt, men om jag gör ett snyggt tryck med företagets logga så kommer det säkerligen att bli en stor hit. Och vilket företag vill inte ha gratis reklam på en bil som kör runt i hela landet?

Den här gången kommer jag dock inte att be min chef om varken lov eller råd, fler nu är ju faktiskt bilen i min ägo och just därför så kommer jag att göra allt i min makt för att få den att se så snygg ut så möjligt.