I princip allt säljs på nätet, och på en mängd olika sätt. Man kan köpa mat som levereras till dörren, man kan köpa resor som inte kräver pappersbiljetter och man kan köpa tjänster som man inte bara betalar, men även nyttjar, online, exempelvis filmtittning eller musiklyssnande.

Även vad gäller programmering och design finns det mesta bland butiker och andra siter på nätet. Men hur gör man när vad man säljer riskerar att stämplas som tvivelaktigt på något sätt hos vissa människor, exempelvis ”skamliga” redskap eller

Weshoppen kan vara hur seriös och omtyckt som helst hos användarna, men det ligger fortfarande en utmaning i att verka seriös när man ska visa upp de produkter som finns till försäljning. Det räcker kanske med att sätta ett viss sorts glidmedel så skulle en del besökare avfärda den, egentligen fullt seriösa tjänsten, som en spammig site.

Sedan Apoteket började sälja den sortens produkter har det hela blivit något mer rumsrent, men de närmaste tio, femton åren lär det fortfarande vara en het potatis när ett företag säljer sexleksaker online, till exempel.