Designade klockor är något jag gillar. Jag började använda klocka för ca ett år sedan och då för att det såg snyggt ut och inte för att jag egentligen behövde det. Klocka har jag på mobilen. En snygg klocka på handleden ser bra ut och jag tänka mig att det i viss mån kan vara något förtroendeingivande. Alla har inte klockor nuförtiden. MEN dom som har klocka, dom måste ju vara respektabla människor som planerar väl och har koll på tillvaron 😉 (ta gärna det jag säger med en nypa salt, jag överdriver :-))

Hursomhelst så ville jag köpa en designad klocka och det gjorde jag också, begagnat. Det var en rolex jag hittade på allaanonnser.se. (riktigt bra sajt!). Jag betalade inte speciellt mycket för den och det var nog tur för det visade sig att den inte var ett orginal ex. Den slutade nämligen fungera för ett par veckor sedan.

Som tur är så är den fortfarande lika fin och jag har den fortfarande på handleden.