Ända sedan inredning har blivit ett hett intresse ibland oss, så har det bara fortsatt att dyka upp nya spännande trender att följa. Man har till exempel sett att det är mycket populärt att förknippa en särskild stil med ett land eller en kultur.

Ett tag var det till exempel mycket hett med en Indisk inredning, medan det i dag är väldigt populärt med en mer lantlig inredning. Man kan helt enkelt säga att trenderna har kommit och gått genom åren, och när det kommer till inredningen så skiljer det sig inte mer än när det handlar om kläder och mode.

För er som behöver lite inspiration och på benen, så kommer här en lite lista på trender som kommit och gått genom åren. Kanske kommer du att fastna för en särskild stil du vill inreda ditt hem i?

  • Lantlig inredning – En mycket klassisk och härlig inredningsstil. Denna för dig direkt ut till stugan på landet, eller till mormors gamla hem.  En mycket uppskattad inredning av hela familjen.
  • Orientalisk stil – En klassiker när det kommer till att hämta inspiration från fjärran länder. Denna stil inger en både sagolik och exotisk känsla. Fungerar både för singeln som till småbarnsfamiljen.
  • Spansk stil – Detta är en stil som hämtar inspiration från alla spansktalande länder i världen. En härlig stil som är både spännande och färgstark.